Новопсковська об’єднана територіальна громада розширила штатну чисельність працівників селищної ради та її виконавчого органу з метою надання населенню якісних послуг

Рішенням Новопсковської селищної ради № 10/2 від 17 червня 2016 року затверджено структуру апарату Новопсковської селищної ради та її виконавчого органу. В результаті до структури та загальної чисельності апарату введено додатковий відділ культури, спорту та туризму у кількості 3 осіб. Дане рішення продиктоване необхідністю економічного розвитку ОТГ та виникло в результаті розробки Стратегічного плану економічного розвитку  Новопсковської об’єднаної селищної громади до 2020 року.

Робоча група зі стратегічного планування на підставі проведеного аналізу дійшла висновку, що економічне зростання Новопсковської ОТГ може базуватися на одному із стратегічних напрямів розвитку, а саме «Чисте довкілля – активний відпочинок, оздоровлення та туризм». Загальна чисельність апарату Новопсковської селищної ради та її виконавчого органу складає 36 осіб, серед яких відділ бюджетного та фінансово-господарського забезпечення - 9 осіб, відділ комунальної власності та земельних ресурсів - 7 осіб, відділ муніципальних послуг та правових питань - 9 осіб.

Стратегічний план розробляється в рамках  проекту ««Експертний супровід проведення реформи місцевого самоврядування та об'єднання територіальних громад в Україні» Луганського регіонального відділення Асоціації міст України, який здійснюється в рамках програми ЄС «Підтримка реформи місцевого самоврядування в Україні», що реалізується Інститутом громадянського суспільства в партнерстві з Фондом Східна Європа і фінансується Європейським Союзом. 

Область:

Луганська область

Громади:

Новопсковська селищна об’єднана територіальна громада

Source:

Офіс реформ

Share the news:

Read more:

28 March 2024

Створення молодіжних рад в територіальних громадах - U-LEAD запрошує до участі у новій програмі

Створення молодіжних рад в територіальних...

«U-LEAD з Європою» запрошує представників громад долучитися до Програми підтримки «Створення молодіжних рад в...

28 March 2024

Громадам Чернігівщини та Харківщини допоможуть розробити комплексні плани просторового розвитку

Громадам Чернігівщини та Харківщини допоможуть...

Залучення інвестора, збільшення місцевого бюджету, нові робочі місця – громади Чернігівщини та Харківщини розробляють...

28 March 2024

Як громади вистояли на початку великої війни – дослідження Центру спільних дій

Як громади вистояли на початку великої війни –...

Збереження управлінських команд, що залишилися працювати в критичний момент, – головний фактор стійкості громад. До...

28 March 2024

Вишнівецька громада отримала сучасний ренгентографічний комплекс від Програми USAID DOBRE

Вишнівецька громада отримала сучасний...

Вишнівецька громада на Тернопільщині отримала цифровий ренгентографічний комплекс – таку допомогу їй надала Програма...