29 травня проєкт DECIDE проведе консультацію щодо інклюзивної освіти
29 травня проєкт DECIDE проведе консультацію щодо інклюзивної освіти

29 травня 2023 року швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» проведе консультацію з експертом щодо інклюзивної освіти.


Планується, що консультація експерта з питань інклюзивної освіти проєкту DECIDE Віктора Салькова пройде у форматі «запитання-відповідь». Попередню консультацію експерта щодо функціонування інклюзивно-ресурсного центру можна переглянути за посиланням.

Ваші запитання залишайте у реєстраційній формі ось тут: https://forms.gle/bJNqGSaJNGemXvfY7    

Дата і час: 29 травня 2023 року, 14:00.

Спікер: Віктор Сальков, експерт з питань інклюзивної освіти проєкту DECIDE.

Інші вебінари спікера також можна переглянути за посиланнями:

Важливо! Реєстрація на вебінар є обов'язковою. Вказуйте коректну електронну адресу, адже посилання буде надіслано напередодні заходу саме на цю адресу. Просимо також перевіряти розділи «Спам» та «Реклама», адже іноді листи потрапляють саме туди. Посилання проєкт зазвичай надсилає за годину до проведення.


Вебінар є частиною кампанії “Освіта у нових громадах від А до Я”. Мета кампанії – допомогти головам і управлінцям освітою новоутворених та реорганізованих громад розвинути ефективну систему управління освітою.

Стежте за оновленнями, завантажуйте порадники із типовими шаблонами документів, дивіться записи вебінарів на novihromady.decide.in.ua та у спеціальному розділі порталу "Децентралізація"

 

Views: 1141
Related news: announcement
Read more: