Особливості здійснення закупівель та впровадження НАССР у сфері організації харчування у закладах освіти
Як управлінцям організувати безпечне харчування у закладах освіти?
Експерти МОН та Мінекономіки розкажуть про планування закупівель, тендерну документацію, кваліфікаційні критерії та особливості договору про закупівлю. Серед тем обговорення також питання безпечності харчових продуктів і впровадження системи управління безпечністю харчування:
Share the news:
30 March 2023
Проєкт DECIDE офіційно стартував у Чернігівській області
Проєкт DECIDE офіційно стартував у...
Чернігівська область стала п'ятим регіоном-партнером Швейцарсько-українського проєкту DECIDE. Про можливості...
30 March 2023
Sviatohirsk and Easton became sister cities
Sviatohirsk and Easton became sister cities
In March 2023, a new “Twin City” program was launched between Easton, Connecticut, USA and Sviatohirsk, Donetsk...
30 March 2023
Ukraine and Switzerland will cooperate in matters of regional development and recovery
Ukraine and Switzerland will cooperate in...
The Ministry for Communities, Territories and Infrastructure Development of Ukraine and the Swiss Agency for...
29 March 2023
30 березня - брифінг щодо старту розробки...
30 березня 2023 року о 17:00 відбудеться пресбрифінг Віцепрем’єр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово...