Як популяризують Миколаївську громаду через смачні медові десерти

 

На Петропавлівщині п’ятеро бджолярів — Сергій Прохода, Віталій Сап’янов, Євгеній Пономар, Олег Бондар і Сергій Волков — у 2019 році згуртувалися в кооператив «Пасічники Присамар’я». Виготовляють за новою технологією вулики та смачні медові десерти. Завдяки підтримці Миколаївської громади створили майстерню та закупили верстати для виготовлення вуликів. А міжнародні донори допомогли бджолярам відкрити «медовий» цех. Тепер бджолярі мають власну сертифіковану продукцію.

 

 

Наразі вони активно шукають ринки збуту своєї продукції. Ведуть перемовини із однією відомою торговельною мережею. А для продажу в магазинах виготовили всю необхідну документацію — висновки лабораторних досліджень, сертифікати якості, дозволи. Все як у цивілізованих країнах Європи.

 

 

ЧИТАТИ ІСТОРІЇ З ІНШИХ ГРОМАД

Теги:

творці нових громад

Область:

Дніпропетровська область

Громади:

Миколаївська територіальна громада

Джерело:

tvortsi.decentralization.gov.ua

Читайте також:

25 серпня 2025

Як громади зможуть отримати кошти з ДФРР у 2025 році: головне з брифінгу

Як громади зможуть отримати кошти з ДФРР у 2025...

    Державний фонд регіонального розвитку (ДФРР) знову запрацював після трирічної перерви. У 2025 році...

22 серпня 2025

Сім громад-партнерок приєдналися до напряму «Інтеграція перспектив ветеранів» програми Polaris

Сім громад-партнерок приєдналися до напряму...

  Програма Polaris оголосила результати конкурсного відбору громад-партнерок за напрямом «Інтеграція...

22 серпня 2025

Україна готова більш ніж на 70% до нового опалювального сезону, – Олексій Кулеба

Україна готова більш ніж на 70% до нового...

Під час Години запитань до Уряду Віцепрем’єр-міністр з відновлення України, Міністр розвитку громад та територій...

22 серпня 2025

Новий Закон «Про професійну освіту»: інвестиції у майбутнє громад і відновлення країни

Новий Закон «Про професійну освіту»: інвестиції...

Верховна Рада ухвалила Закон «Про професійну освіту», який модернізує систему підготовки кадрів в Україні. За...