Представники Швейцарії відвідали партнерську громаду на Луганщині

Представники Швейцарії відвідали партнерську громаду на Луганщині

Сьогодні Генеральна директорка Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) Патріція Данці разом з Надзвичайним і Повноважним Послом Швейцарської Конфедерації в Україні Клодом Вільдом зустрілись з представниками Красноріченської громади (Луганська обл.) - партнерської для Проекту DESPRO та інших  швейцарських проектів, що працюють в Україні.

Учасники зустрічі обговорили результати співпраці і підсумували, що спільні зусилля, направлені на розвиток громади, вже дають результати.

За підтримки DESPRO в громаді покращено систему водопостачання. В умовах ускладнення доступу до якісної води це питання було вкрай важливим для мешканців.

Також спільно з експертами DESPRO розроблено бренд і логотип Красноріченської громади. Ці складові локальної ідентичності є важливими у формуванні спроможної громади і вплинуть на ефективність впровадження стратегії розвитку.

Окрім того, завдяки співпраці зі швейцарськими проектами в громаді суттєво підвищився рівень громадської активності та обсяг підприємництва.

Теги:

міжнародна підтримка DESPRO

Область:

Луганська область

Громади:

Красноріченська територіальна громада

Джерело:

Поділитися новиною: