Уже рік триває реформа харчування у закладах освіти. Чи заборонили в їдальнях сіль і цукор? Як покращити якість страв у меню? Як батьки можуть впливати на харчування у школах? І де брати гроші на нове обладнання?
У спецвипуску «Освітнього маркера» - відповіді на найбільш хвилюючі запитання від експертів МОЗ, Мінрегіону, МОН і Держпродспоживслужби. Деталі про реформу також дізнавалися від представників Національної асоціації громадського харчування, громадського об'єднання «Батьки SOS», Українського інституту розвитку освіти і соціального проєкту Євгена Клопотенка «Нове шкільне харчування» (CultFood).
00:44 Реформа та батьки
04:18 Так а що взагалі змінилося?
08:46 А що з фінансуванням?
Відео створено за підтримки Швейцарії в межах Швейцарсько-українського проєкту DECIDE — «Децентралізація для розвитку демократичної освіти», який впроваджує консорціум ГО «DOCCU — Розвиток громадянських компетентностей в Україні» та Цюрихського педагогічного університету (PH Zurich, Швейцарія).
12 лютого 2025
Вакансія! Полісі Координатор/-ка (англ.)
Вакансія! Полісі Координатор/-ка (англ.)
Опис контексту SALAR International завершила свої поточні проєкти в Україні (DSP та PROSTO), які були...
12 лютого 2025
Пирятинська громада завдяки проєкту ЄС зміцнила свою стійкість та спроможність
Пирятинська громада завдяки проєкту ЄС зміцнила...
30 січня 2025 року в Українському кризовому медіа центрі команда проєкту Європейського Союзу «Розбудова ланцюжків...
12 лютого 2025
Центри життєстійкості – це можливість для релокованих громад підтримати своїх жителів
Центри життєстійкості – це можливість для...
Через війну понад 4,6 млн українців та українок були змушені покинути рідні міста та села. Разом із жителями...
12 лютого 2025
Вакансія! Експерт(-ка) з європейської інтеграції та місцевого самоврядування (англ.)
Вакансія! Експерт(-ка) з європейської...
Опис контексту Для реагування на мінливі потреби українських муніципалітетів і національних суб'єктів у...