Страви у дитсадках готують штатні працівники, а в школах діє аутсорсинг – так організоване шкільне харчування у Житомирі. Тут з 2018 року всі заклади освіти впроваджують систему HACCP.
Ще донедавна будівля Житомирської міської гімназії №3 була в аварійному стані, а зараз це сучасний освітній простір. У проєкті реконструкції одразу передбачили відповідні умови для харчоблоку та їдальні.
Консультаційну кампанію для управлінців освітою щодо реформи шкільного харчування за підтримки уряду Швейцарії реалізує швейцарсько-український проєкт DECIDE, який впроваджує консорціум ГО DOCCU («Розвиток громадянських компетентностей в Україні») та Цюрихський педагогічний університет (PH Zurich, Швейцарія).
10 січня 2025
На своєму місці. Випуск 4. Робота з внутрішньо переміщеними особами у Дунаєвецькій громаді
На своєму місці. Випуск 4. Робота з внутрішньо...
В цьому випуску «На своєму місці» - про Дунаєвецьку міську територіальну громаду Кам'янець-Подільського району...
09 січня 2025
На своєму місці. Випуск 3. Енергонезалежність Долинської громади
На своєму місці. Випуск 3. Енергонезалежність...
В цьому випуску «На своєму місці» - про практику Долинської громади Івано-Франківської області з забезпечення...
08 січня 2025
На своєму місці. Випуск 2. Як Чугуївська громада знаходить грантові можливості для розвитку
На своєму місці. Випуск 2. Як Чугуївська...
В цьому випуску «На своєму місці» - про прифронтове місто Чугуїв на Харківщині, яке попри постійні обстріли та...
07 січня 2025
Зі складського приміщення і роздягальні – до...
Авторка: Марія Булейко (Марковська) 11 квітня 2022 року в усіх закладах загальної середньої освіти Чернігова...