Страви у дитсадках готують штатні працівники, а в школах діє аутсорсинг – так організоване шкільне харчування у Житомирі. Тут з 2018 року всі заклади освіти впроваджують систему HACCP.
Ще донедавна будівля Житомирської міської гімназії №3 була в аварійному стані, а зараз це сучасний освітній простір. У проєкті реконструкції одразу передбачили відповідні умови для харчоблоку та їдальні.
Консультаційну кампанію для управлінців освітою щодо реформи шкільного харчування за підтримки уряду Швейцарії реалізує швейцарсько-український проєкт DECIDE, який впроваджує консорціум ГО DOCCU («Розвиток громадянських компетентностей в Україні») та Цюрихський педагогічний університет (PH Zurich, Швейцарія).
13 березня 2025
Інтеграція податкових послуг у ЦНАП: досвід Мереф’янської громади
Інтеграція податкових послуг у ЦНАП: досвід...
Мереф’янська громада стала однією з перших в Україні, де у Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) запровадили...
10 березня 2025
Зміцнення локальних спроможностей заради...
Наприкінці 2023 року Златопіль (колишній Первомайськ) Харківської області приєднався до десятки українських громад,...
07 березня 2025
На шляху до енергоефективності та сталого розвитку. Як Полтава розробила місцевий енергетичний план
На шляху до енергоефективності та сталого...
У грудні 2023 року Полтава стала однією з десяти українських громад, що долучилися до проєкту аналітичного центру...
26 лютого 2025
Не кожна громада має Центр професійного розвитку для педагогів. Який вихід?
Не кожна громада має Центр професійного...
Авторка: Марія Булейко (Марковська) Спочатку в теперішній Калуській громаді, що на Івано-Франківщині, був...