Хто визначає єдині правила й стандарти в організації шкільного харчування? Хто стежить за дотриманням законодавства та виконанням норм? Хто відповідальний за безпеку та якість продуктів, а хто контролює це? Розповідаємо про роль міністерств, засновників, керівників закладів освіти, медичних працівників та працівників їдальні, а також постачальників і батьків у системі шкільного харчування.
Консультаційну кампанію для управлінців освітою щодо реформи шкільного харчування за підтримки уряду Швейцарії реалізує швейцарсько-український проєкт DECIDE, який впроваджує консорціум ГО DOCCU («Розвиток громадянських компетентностей в Україні») та Цюрихський педагогічний університет (PH Zurich, Швейцарія).
Поділитися новиною:
28 березня 2024
Громадам важливо розуміти правові підстави залучення волонтерів
Громадам важливо розуміти правові підстави...
Програма U-LEAD організувала для посадових осіб ОМС інформаційну сесію, присвячену особливостям залучення волонтерів,...
28 березня 2024
Створення молодіжних рад в територіальних громадах - U-LEAD запрошує до участі у новій програмі
Створення молодіжних рад в територіальних...
«U-LEAD з Європою» запрошує представників громад долучитися до Програми підтримки «Створення молодіжних рад в...
28 березня 2024
Громадам Чернігівщини та Харківщини допоможуть розробити комплексні плани просторового розвитку
Громадам Чернігівщини та Харківщини допоможуть...
Залучення інвестора, збільшення місцевого бюджету, нові робочі місця – громади Чернігівщини та Харківщини розробляють...
28 березня 2024
Як громади вистояли на початку великої війни – дослідження Центру спільних дій
Як громади вистояли на початку великої війни –...
Збереження управлінських команд, що залишилися працювати в критичний момент, – головний фактор стійкості громад. До...