Оновлений Біотехнологічний ліцей «Радовель», що на Житомирщині, відкрили у 2018 році. Відтоді тут організоване якісне і безпечне харчування – для цього впроваджується система HACCP, є надсучасне обладнання і підтримка бізнесу. Більш як 3 роки команда кухарів готує страви за рецептурником Євгена Клопотенка і за цей час опрацювала вже 60% страв. Щоп'ятниці в ліцеї готують їжу, яка найбільше подобається учням – вони самі «визначають» меню на цей день у закритому акаунті Instagram.
03:01 Обладнання
05:50 Стандарти
07:58 Здорове харчування
Консультаційну кампанію для управлінців освітою щодо реформи шкільного харчування за підтримки уряду Швейцарії реалізує швейцарсько-український проєкт DECIDE, який впроваджує консорціум ГО DOCCU («Розвиток громадянських компетентностей в Україні») та Цюрихський педагогічний університет (PH Zurich, Швейцарія)
27 червня 2025
Як мрії учнів і учениць Коропської громади стали реальністю
Як мрії учнів і учениць Коропської громади...
У межах ініціативи «Громадський бюджет на дитячі мрії», що реалізується спільно громадою та...
25 червня 2025
«Нам треба було повірити в себе»: як Городницька громада відродила молодіжний рух
«Нам треба було повірити в себе»: як...
Репортаж з громади, де молодь вийшла з тіні, аби заговорити голосно. Впродовж 2024 року у Городницькій громаді,...
23 червня 2025
Як у закладах освіти Березнянської громади мрії учнів і учениць стали реальністю
Як у закладах освіти Березнянської громади мрії...
У Березнянській територіальній громаді Чернігівської області реалізували чотири проєкти в межах ініціативи...
19 червня 2025
Як мрії учнів і учениць Менської громади стали реальністю
Як мрії учнів і учениць Менської громади стали...
У Менській громаді на Чернігівщині учні та учениці втілили свої ідеї і досягли реальних змін. Завдяки ініціативі...