Оновлений Біотехнологічний ліцей «Радовель», що на Житомирщині, відкрили у 2018 році. Відтоді тут організоване якісне і безпечне харчування – для цього впроваджується система HACCP, є надсучасне обладнання і підтримка бізнесу. Більш як 3 роки команда кухарів готує страви за рецептурником Євгена Клопотенка і за цей час опрацювала вже 60% страв. Щоп'ятниці в ліцеї готують їжу, яка найбільше подобається учням – вони самі «визначають» меню на цей день у закритому акаунті Instagram.
03:01 Обладнання
05:50 Стандарти
07:58 Здорове харчування
Консультаційну кампанію для управлінців освітою щодо реформи шкільного харчування за підтримки уряду Швейцарії реалізує швейцарсько-український проєкт DECIDE, який впроваджує консорціум ГО DOCCU («Розвиток громадянських компетентностей в Україні») та Цюрихський педагогічний університет (PH Zurich, Швейцарія)
15 липня 2025
Сила двох: співпраця ЦНАП і ДПС як один зі шляхів зміцнення бюджету громади
Сила двох: співпраця ЦНАП і ДПС як один зі...
Ще 2019-го мешканці Мерефи почали питати, чому за паспортом і субсидією можна прийти до ЦНАП, а за карткою платника...
11 липня 2025
«Хочемо не затамовувати подих під час тривоги,...
Авторка: Марія Булейко (Марковська) До повномасштабного вторгнення в підвальному приміщенні Чернігівської...
01 липня 2025
Як у закладах освіти Чернігівської громади мрії учнів і учениць стали реальністю
Як у закладах освіти Чернігівської громади мрії...
У межах ініціативи «Громадський бюджет на дитячі мрії», що реалізується спільно громадою та...
27 червня 2025
Як мрії учнів і учениць Коропської громади стали реальністю
Як мрії учнів і учениць Коропської громади...
У межах ініціативи «Громадський бюджет на дитячі мрії», що реалізується спільно громадою та...