Нове шкільне харчування: історія успіху Радовеля

Оновлений Біотехнологічний ліцей «Радовель», що на Житомирщині, відкрили у 2018 році. Відтоді тут організоване якісне і безпечне харчування – для цього впроваджується система HACCP, є надсучасне обладнання і підтримка бізнесу. Більш як 3 роки команда кухарів готує страви за рецептурником Євгена Клопотенка і за цей час опрацювала вже 60% страв. Щоп'ятниці в ліцеї готують їжу, яка найбільше подобається учням – вони самі «визначають» меню на цей день у закритому акаунті Instagram.

 

 

03:01 Обладнання

05:50 Стандарти

07:58 Здорове харчування


Консультаційну кампанію для управлінців освітою щодо реформи шкільного харчування за підтримки уряду Швейцарії реалізує швейцарсько-український проєкт DECIDE, який впроваджує консорціум ГО DOCCU («Розвиток громадянських компетентностей в Україні») та Цюрихський педагогічний університет (PH Zurich, Швейцарія)

Теги:

освіта кращі практики освіта

Область:

Житомирська область

Громади:

Олевська територіальна громада

Джерело:

DECIDE

Читайте також:

23 травня 2025

19 травня 2025

У ліцеї Сухоплов’янської громади створили сучасне шкільне укриття (+відео)

У ліцеї Сухоплов’янської громади створили...

Наприкінці березня цього року запрацювало ще одне сучасне шкільне укриття з освітнім простором, створене в межах...

19 травня 2025

«Не тільки захищає, а й надихає». Як у ліцеї Полтави обладнали сучасне шкільне укриття

«Не тільки захищає, а й надихає». Як у ліцеї...

Авторка: Марія Булейко (Марковська) Під час нашої розмови повітряна тривога в Полтаві лунає двічі. Так,...

15 травня 2025

Не лише для школи, а і для громади. Як у Мені відремонтували укриття в закладі освіти

Не лише для школи, а і для громади. Як у Мені...

Авторка: Марія Булейко (Марковська) «Війна створила серйозні виклики для громади, освітян, дітей, батьків....