Оновлений Біотехнологічний ліцей «Радовель», що на Житомирщині, відкрили у 2018 році. Відтоді тут організоване якісне і безпечне харчування – для цього впроваджується система HACCP, є надсучасне обладнання і підтримка бізнесу. Більш як 3 роки команда кухарів готує страви за рецептурником Євгена Клопотенка і за цей час опрацювала вже 60% страв. Щоп'ятниці в ліцеї готують їжу, яка найбільше подобається учням – вони самі «визначають» меню на цей день у закритому акаунті Instagram.
03:01 Обладнання
05:50 Стандарти
07:58 Здорове харчування
Консультаційну кампанію для управлінців освітою щодо реформи шкільного харчування за підтримки уряду Швейцарії реалізує швейцарсько-український проєкт DECIDE, який впроваджує консорціум ГО DOCCU («Розвиток громадянських компетентностей в Україні») та Цюрихський педагогічний університет (PH Zurich, Швейцарія)
23 травня 2025
«Коли об’єднуються не просто установи, а люди –...
Авторка: Марія Булейко (Марковська) Центр професійного розвитку педагогічних працівників у Мені, що на...
19 травня 2025
У ліцеї Сухоплов’янської громади створили сучасне шкільне укриття (+відео)
У ліцеї Сухоплов’янської громади створили...
Наприкінці березня цього року запрацювало ще одне сучасне шкільне укриття з освітнім простором, створене в межах...
19 травня 2025
«Не тільки захищає, а й надихає». Як у ліцеї Полтави обладнали сучасне шкільне укриття
«Не тільки захищає, а й надихає». Як у ліцеї...
Авторка: Марія Булейко (Марковська) Під час нашої розмови повітряна тривога в Полтаві лунає двічі. Так,...
15 травня 2025
Не лише для школи, а і для громади. Як у Мені відремонтували укриття в закладі освіти
Не лише для школи, а і для громади. Як у Мені...
Авторка: Марія Булейко (Марковська) «Війна створила серйозні виклики для громади, освітян, дітей, батьків....