Ефективне управління в громадах – розпочався набір слухачів на навчальний курс

З 22 березня 2021 року у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника стартував набір слухачів на навчальні курси із ефективного управління в новоутворених територіальних громадах, у рамках Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що реалізується Глобал Ком’юнітіз, та у співпраці з Малопольською школою державного управління при Краківському університеті економіки (MSAP/UEK, Польща).

Малопольська школа публічного адміністрування Краківського економічного університету, що входить до консорціуму виконавців Програми DOBRE, та Інститут післядипломної освіти та довузівської підготовки Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, на базі якого відбуватиметься навчання, запрошують лідерів громад, керівників структурних підрозділів та фахівців, відповідальних за надання публічних послуг у громаді, депутатів до участі в загальних професійних акредитованих програмах післядипломного навчання «Управління в органах місцевого самоврядування для лідерів громад та депутатів місцевих рад» та «Управління територіальними громадами для керівників структурних підрозділів».

Програми погоджені Національним агентством України з питань державної служби та покликані підвищити професійний рівень представників органів місцевого самоврядування України.

Представників територіальних громад запрошують долучитися в якості слухачів програми післядипломного навчання.

Тривалість навчання 2 семестри 579 год. (19,3 кредити ЄКТС (UA)/32 ECTS(PL).

Навчання проходитиме в офлайн- (заїзди по 2-3 дні) та онлайн-форматі на платформі Zoom в залежності від епідеміологічної ситуації та карантинних обмежень.


Більш детальну інформацію щодо умов участі можна дізнатись у представників Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника  - к.е.н., доц. Стефінін Володимир Володимирович (e-mail: volodymyr.stefinin@pnu.edu.ua, тел. 067-299-21-71) та Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки: провідний фахівець Барложецька Наталія Ярославівна (e-mail: natalia.barlozecka@pnu.edu.ua, тел. 097-843-26-30).

26.03.2021 - 13:09 | Переглядів: 4774
Ефективне управління в громадах – розпочався набір слухачів на навчальний курс

Теги:

навчання

Джерело:

Поділитися новиною:

Читайте також:

28 березня 2024

Громадам важливо розуміти правові підстави залучення волонтерів

Громадам важливо розуміти правові підстави...

Програма U-LEAD організувала для посадових осіб ОМС інформаційну сесію, присвячену особливостям залучення волонтерів,...

28 березня 2024

Створення молодіжних рад в територіальних громадах - U-LEAD запрошує до участі у новій програмі

Створення молодіжних рад в територіальних...

«U-LEAD з Європою» запрошує представників громад долучитися до Програми підтримки «Створення молодіжних рад в...

28 березня 2024

Громадам Чернігівщини та Харківщини допоможуть розробити комплексні плани просторового розвитку

Громадам Чернігівщини та Харківщини допоможуть...

Залучення інвестора, збільшення місцевого бюджету, нові робочі місця – громади Чернігівщини та Харківщини розробляють...

28 березня 2024

Як громади вистояли на початку великої війни – дослідження Центру спільних дій

Як громади вистояли на початку великої війни –...

Збереження управлінських команд, що залишилися працювати в критичний момент, – головний фактор стійкості громад. До...