Як організувати безпечне харчування у закладах освіти - вебінар 14 січня

14 січня 2021 року Міністерство освіти і науки спільно з Мінекономіки проведуть вебінар на тему: “Особливості закупівель і впровадження НАССР* у сфері організації харчування у закладах освіти”. Вебінар відбудеться в межах кампанії «Освіта у нових громадах від А до Я», яку реалізує швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» та проєкту «Архітектура реформ в Україні»  за фінансової підтримки ЄС.

Спікери розкажуть про особливості закупівель послуг з харчування, а саме:

  • планування закупівель та визначення предмету закупівлі;
  • тендерна документація та кваліфікаційні критерії;
  • укладення, виконання, зміна та розірвання договору про закупівлю.

Також обговорять питання безпечності  харчових продуктів і впровадження системи управління безпечністю харчування (НАССР)*.

Дата: 14 січня 2021 року, 14:00.

Спікери заходу:

  • Тетяна Мішта, заступниця директора департаменту сфери публічних закупівель - начальниця відділу професіоналізації сфери публічних закупівель Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства;
  • Ольга Баталюк, експертка експертної групи у сфері безпечності харчових продуктів, здоров’я та благополуччя тварин директорату державної політики в сфері санітарних та фітосанітарних заходів Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства;
  • Марія Дробот, державна експертка з питань планування та комунікацій директорату шкільної освіти МОН.

Модераторка: Леся Марталішвілі, експертка Команди підтримки реформ МОН

Онлайн-трансляція вебінару на Facebook-сторінках Decentralization for Improved Democratic Education та Міністерства освіти і науки України. Реєстрація на вебінар за посиланням: http://bit.ly/DECIDEfood. У формі можна залишати запитання для спікера.

Вебінар буде корисний для засновників закладів освіти, представників тендерних комітетів місцевих органів управління освітою, а також керівників закладів освіти, що мають  фінансову автономію.

Стежте за оновленнями і завантажуйте порадники із типовими документами на novihromady.decide.in.ua.


*НАССР (англ. Hazard Analysis and Critical Control Points) – аналіз ризиків та критичних точок контролювання. Це система, котра встановлює, оцінює і контролює ризики, що є значними з огляду на безпечність харчових продуктів.

12.01.2021 - 15:56 | Переглядів: 6430
Як організувати безпечне харчування у закладах освіти - вебінар 14 січня

Теги:

освіта анонс

Джерело:

Поділитися новиною:

Коментарі:

Щоб додати коментар, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть
Читайте також:

18 червня 2021

У Новосанжарській громаді збудували Дія Центр за шведським проєктом

У Новосанжарській громаді збудували Дія Центр...

18 червня відбулося урочисте відкриття новозбудованого Дія Центру (ЦНАП) у Нових Санжарах Полтавської області....

18 червня 2021

Формула розподілу освітньої субвенції. Що чекати громадам?

Формула розподілу освітньої субвенції. Що...

Що громадам важливо знати про оновлену формулу розподілу освітньої субвенції? Про це розповів під час вебінару DECIDE...

18 червня 2021

Адмінпослуги соцзахисту необхідно поетапно делегувати усім громадам, - експертна думка

Адмінпослуги соцзахисту необхідно поетапно...

Здобутки та проблеми розвитку системи надання адміністративних послуг в Україні обговорили сьогодні в Києві...

18 червня 2021

Комунікації та робота з громадськістю в управлінні освітою та закупівлях

Комунікації та робота з громадськістю в...

Як комунікувати та співпрацювати з громадськістю під час закупівель харчування? Під час вебінару Ольга Нос, фахівчиня...

18 червня 2021

У Вараській громаді запрацювала сучасна ПЛР-лабораторія

У Вараській громаді запрацювала сучасна...

У Вараській багатопрофільній лікарні запрацювала сучасна ПЛР-лабораторія. Про це повідомив голова Рівненської ОДА...