Як організувати безпечне харчування у закладах освіти - вебінар 14 січня

14 січня 2021 року Міністерство освіти і науки спільно з Мінекономіки проведуть вебінар на тему: “Особливості закупівель і впровадження НАССР* у сфері організації харчування у закладах освіти”. Вебінар відбудеться в межах кампанії «Освіта у нових громадах від А до Я», яку реалізує швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» та проєкту «Архітектура реформ в Україні»  за фінансової підтримки ЄС.

Спікери розкажуть про особливості закупівель послуг з харчування, а саме:

  • планування закупівель та визначення предмету закупівлі;
  • тендерна документація та кваліфікаційні критерії;
  • укладення, виконання, зміна та розірвання договору про закупівлю.

Також обговорять питання безпечності  харчових продуктів і впровадження системи управління безпечністю харчування (НАССР)*.

Дата: 14 січня 2021 року, 14:00.

Спікери заходу:

  • Тетяна Мішта, заступниця директора департаменту сфери публічних закупівель - начальниця відділу професіоналізації сфери публічних закупівель Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства;
  • Ольга Баталюк, експертка експертної групи у сфері безпечності харчових продуктів, здоров’я та благополуччя тварин директорату державної політики в сфері санітарних та фітосанітарних заходів Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства;
  • Марія Дробот, державна експертка з питань планування та комунікацій директорату шкільної освіти МОН.

Модераторка: Леся Марталішвілі, експертка Команди підтримки реформ МОН

Онлайн-трансляція вебінару на Facebook-сторінках Decentralization for Improved Democratic Education та Міністерства освіти і науки України. Реєстрація на вебінар за посиланням: http://bit.ly/DECIDEfood. У формі можна залишати запитання для спікера.

Вебінар буде корисний для засновників закладів освіти, представників тендерних комітетів місцевих органів управління освітою, а також керівників закладів освіти, що мають  фінансову автономію.

Стежте за оновленнями і завантажуйте порадники із типовими документами на novihromady.decide.in.ua.


*НАССР (англ. Hazard Analysis and Critical Control Points) – аналіз ризиків та критичних точок контролювання. Це система, котра встановлює, оцінює і контролює ризики, що є значними з огляду на безпечність харчових продуктів.

12.01.2021 - 15:56 | Переглядів: 12176
Як організувати безпечне харчування у закладах освіти - вебінар 14 січня

Теги:

освіта анонс

Джерело:

Читайте також:

13 жовтня 2025

Прямо з Брюсселя: Гранти New European Bauhaus для України

Прямо з Брюсселя: Гранти New European Bauhaus...

17 жовтня о 12:00 відбудеться онлайн-зустріч «Гранти New European Bauhaus для України», присвячена...

13 жовтня 2025

Львів виступить майданчиком для ІІ Міжнародного форуму агломерацій України!

Львів виступить майданчиком для ІІ Міжнародного...

24 жовтня 2025 року у Львові відбудеться ІІ Міжнародний форум агломерацій України. Запрошуємо до участі представників...

13 жовтня 2025

Прозорість на місцях: представлено дослідження виконання закону про відкритість рад

Прозорість на місцях: представлено дослідження...

У Києві презентували результати всеукраїнського дослідження щодо виконання Закону України «Про внесення змін до ЗУ...

13 жовтня 2025