Один рік у Веселівській об’єднаній територіальній громаді працює місцеве радіо «Веселе FM»

Щоденно, протягом 4-х годин на частоті радіо «Промінь», звучать місцеві новини та різножанрові радіопрограми. Охоплюють слухацьку аудиторію у межах громади.

Анастасія Карпенкова за фахом - магістр соціальної роботи. Закінчила Київський відкритий міжнародний університет розвитку людини  «Україна». Працювала соціальним працівником далеко від рідних місць, але 6 років потому повернулася до Веселого. Розвиває у громаді соціальну сферу, стала наймолодшою жінкою-депутаткою у районі. Рік тому взяла участь у створенні на базі районної бібліотеки місцевої радіохвилі. Ліцензію на радіомовлення та тематичний план програм веселівцям надала Національна рада з питань телебачення та радіомовлення України. У квітні 2018-го запустили в ефір перші новини. Протягом року зробили й інші програми.

"Це, по-перше, звісно ж, новини. Блок новин виходить вранці та увечері. Вранці, також, повідомляємо слухачам, що їм готують зірки. Також,є цикл молодіжних та дитячих передач, які записуються безпосередньо дітьми та працівниками районної дитячої бібліотеки. Є рубрика оголошень та рубрика поздоровлень. Є рубрика про наших сучасників, відомих веселівців, які розбудовують громаду. Завдяки тісній співпраці і постійній підтримці збоку нашого селищного голови, ми вже влітку плануємо почати працювати у прямому ефірі, що розширить нашу слухацьку аудиторію і привнесе родзинку у нашу вже повсякденну роботу" - говорить соціальна працівниця  Анастасія Карпенкова.

 

 

Оператор Юрій Менжинський відповідає за технічне забезпечення на радіо «Веселе FM».

"Ось це наш колектив на цей час - я і Настя. Звичайно, нам допомагає селищна рада, з їхнього сайту беремо нову інформацію, плюс пишемо інтерв’ю з людьми на цей диктофон – працюємо в різних підприємствах, у всіх восьми селах. Поки немає можливості транслювати сигнал за межі району. Потужність передавача – 30 ват, хотілося би більше, аби нас почули й інші райони. А поки нас слухають ті, хто вдома, а увечері, сподіваємось, і молодь" - розповідає радіооператор радіо «Веселе fm» Юрій Менжинський.

 

Область:

Запорізька область

Громади:

Веселівська селищна об’єднана територіальна громада

Джерело:

zp.suspilne

Поділитися новиною:

Читайте також:

28 березня 2024

Громадам важливо розуміти правові підстави залучення волонтерів

Громадам важливо розуміти правові підстави...

Програма U-LEAD організувала для посадових осіб ОМС інформаційну сесію, присвячену особливостям залучення волонтерів,...

28 березня 2024

Створення молодіжних рад в територіальних громадах - U-LEAD запрошує до участі у новій програмі

Створення молодіжних рад в територіальних...

«U-LEAD з Європою» запрошує представників громад долучитися до Програми підтримки «Створення молодіжних рад в...

28 березня 2024

Громадам Чернігівщини та Харківщини допоможуть розробити комплексні плани просторового розвитку

Громадам Чернігівщини та Харківщини допоможуть...

Залучення інвестора, збільшення місцевого бюджету, нові робочі місця – громади Чернігівщини та Харківщини розробляють...

28 березня 2024

Як громади вистояли на початку великої війни – дослідження Центру спільних дій

Як громади вистояли на початку великої війни –...

Збереження управлінських команд, що залишилися працювати в критичний момент, – головний фактор стійкості громад. До...