Місцева Асоціація органів місцевого самоврядування починає активний пошук донорів для новостворених запорізьких громад

У місцевої Асоціації органів місцевого самоврядування «Запорізький регіональний центр розвитку спроможних територіальних громад» з’явився дах над головою. Напередодні відбулась презентація офісу цієї організації, яка вже майже два місяці працює над пошуком інвесторів і партнерів для громад Запорізької області.

- Наше головне завдання – допомогти громадам отримати доступ до ресурсів донорських організацій і побудувати на своїх територіях справжню демократію, - відзначив під час презентації офісу Асоціації її президент Олег Кузьменко. Він представив двох своїх заступників – Богдана Поп`юка та Алісу Макаріхіну, які мають великий досвід роботи з міжнародними та громадськими організаціями. 
Першими відвідувачами офісу Асоціації органів місцевого самоврядування «Запорізький регіональний центр розвитку спроможних територіальних громад» стали голови 6-ти новостворених громад Запорізької області, які висловили надію на конструктивне співробітництво і побажали колегам плідної роботи.

Від імені Офісу реформ у Запорізькій області, який також привітав Асоціацію із відкриттям офісу, керівник Олександр Свистун сказав:

- Запорізькі громади тільки стають на ноги, але вже є дуже привабливими для інвесторів. Сподіваюсь, Асоціація, отримавши умови для повноцінної роботи, зможе розкрити їх потенціал і залучить до реалізації цікавих для мешканців громад проектів інвесторів і міжнародних донорів.

Область:

Запорізька область

Джерело:

Офіс реформ

Поділитися новиною:

Читайте також:

29 березня 2024

Проєктний офіс в громаді: яким він має бути?

Проєктний офіс в громаді: яким він має бути?

Що таке проєктний офіс і навіщо його створювати громаді? Яким він має бути і які функції на нього можна покласти?...

29 березня 2024

У Вижницькій громаді модернізують систему водопостачання за допомогою Програми USAID DOBRE

У Вижницькій громаді модернізують систему...

Система централізованого водопостачання у Вижниці Чернівецької області була побудована майже півстоліття тому. За цей...

29 березня 2024

Стартує новий напрям з підтримки реформи професійної освіти в Україні у межах Швейцарсько-українського проєкту DECIDE

Стартує новий напрям з підтримки реформи...

  Швейцарсько-український проєкт DECIDE у партнерстві з Міністерством освіти і науки України запускає новий...

28 березня 2024

Громадам важливо розуміти правові підстави залучення волонтерів

Громадам важливо розуміти правові підстави...

Програма U-LEAD організувала для посадових осіб ОМС інформаційну сесію, присвячену особливостям залучення волонтерів,...