Кам’янець-Подільський – молодіжна столиця України в 2019 році

В 2019 році молодіжною столицею України буде місто Кам’янець-Подільський. За перемогу у фіналі конкурсу «Молодіжна столиця України» змагалися 10 міст: Івано-Франківськ; Кам’янець-Подільський; Кременчук; Луцьк; Маріуполь; Одеса; Тернопіль; Харків; Хмельницький та Чернігів.

«Вітаю чудовий старовинний Кам'янець-Подільський із перемогою у цьому конкурсі! Завдяки конкурсу ми бачимо живі, цікаві приклади активної роботи молоді в регіонах, проекти молодіжних організацій, реальні кейси спільної діяльності молоді і місцевої влади. Вдячний всім учасникам конкурсу, кожному місту і ОТГ, які показали, що молодіжна політика в регіонах міцніє з року в рік!», - сказав Міністр молоді та спорту Ігор Жданов.

Заступник Міністра Молоді та спорту Олександр Ярема подякував учасникам та фіналістам конкурсу за роботу, яка проводиться в містах в контексті молодіжної політики:

«Було дуже цікаво вивчати досвід, що впроваджуєте у нових підходах та форматах молодіжної роботи. Ця робота надихає. Мета конкурсу – навчитись діалогу і зробити так, щоб молоді люди відчували себе запитаними, відчували свою значущість і вагомість в житті кожного окремо взятого міста. Бажаю кожному з міст стати переможцем!»

Нагадаємо, минулого року Мінмолодьспорту спільно з Українським інститутом міжнародної політики, Національною молодіжною радою України започаткували національний конкурс «Молодіжна столиця України», за підтримки Асоціації міст України та Асоціації ОТГ, покликаний активізувати співпрацю між молоддю та місцевим самоврядуванням, а також сприяти створенню комфортних умов для розвитку молоді в містах України. У 2018 році місто Львів було визнане найкращим для проживання та розвитку молоді.

27.12.2018 - 10:09 | Переглядів: 10342
Кам’янець-Подільський – молодіжна столиця України в 2019 році

Приєднані зображення:

Теги:

молодь

Джерело:

Міністерство молоді та спорту України

Поділитися новиною:

Читайте також:

28 березня 2024

Громадам важливо розуміти правові підстави залучення волонтерів

Громадам важливо розуміти правові підстави...

Програма U-LEAD організувала для посадових осіб ОМС інформаційну сесію, присвячену особливостям залучення волонтерів,...

28 березня 2024

Створення молодіжних рад в територіальних громадах - U-LEAD запрошує до участі у новій програмі

Створення молодіжних рад в територіальних...

«U-LEAD з Європою» запрошує представників громад долучитися до Програми підтримки «Створення молодіжних рад в...

28 березня 2024

Громадам Чернігівщини та Харківщини допоможуть розробити комплексні плани просторового розвитку

Громадам Чернігівщини та Харківщини допоможуть...

Залучення інвестора, збільшення місцевого бюджету, нові робочі місця – громади Чернігівщини та Харківщини розробляють...

28 березня 2024

Як громади вистояли на початку великої війни – дослідження Центру спільних дій

Як громади вистояли на початку великої війни –...

Збереження управлінських команд, що залишилися працювати в критичний момент, – головний фактор стійкості громад. До...