12-15 червня - Урбан саміт у Брюселі: Можливість нетворкінгу для українських міст
12-15 червня - Урбан саміт у Брюселі: Можливість нетворкінгу для українських міст

12-15 червня 2023 року в Брюсселі відбудеться урбан саміт, що об’єднає понад 400 великих європейських міст та понад 1000 учасників для обговорення найактуальніших викликів для європейських міст.


Організатори заходу – місто Брюссель, мережі Eurocities і Metropolis та ініціатива «Мери за інклюзивне зростання» Організації Економічного розвитку та співпраці (OECD Champion Mayors for Inclusive Growth Initiative).

Детальніше про захід можна дізнатися тут https://www.urbansummit.brussels/index.html

Для того, щоб ефективно брати участь у заході необхідно знати англійську, французьку або іспанську мову.

Ініціатива Cities 4 Cities | United 4 Ukraine візьме участь у саміті для популяризації ідеї розвитку довгострокового партнерства з українськими громадами серед учасників заходу. А також запрошує представників українських міст, які розвивають міжнародну співпрацю. Участь у форумі допоможе налагодити важливі ділові контакти для розвитку міжнародного партнерства в громаді і долучитися до європейської мережі і проектів.

Участь у заході безкоштовна, зареєструватися можна за посиланням: https://www.urbansummit.brussels/RegistrationNew.html

Витрати на подорож та проживання організатори не покривають. Однак, ініціатива Cities 4 Cities | United 4 Ukraine пропонує допомогу із організацією логістики і додаткових зустрічей у Брюсселі українським громадам, які бажають взяти участь.

Якщо ви бажаєте долучитися, напишіть нам на електронну пошту: info@unitedforua.org


З початку повномасштабного вторгнення діє ініціатива Cities4Cities| United4Ukraine, співініціаторами якої стали SALAR International та місто Львів (Україна) за підтримки Шведської агенції міжнародного розвитку (Sida), а також місто Зіндельфінден (Німеччина) під патронатом Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи. Офіційний сайт - https://cities4cities.eu/uk/

Переглядів: 1373
Новини на тему: міжнародна підтримка
Читайте також: