Гранти від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»: Навчання з ефективних комунікацій та Розробка комунікаційних стратегій для громад
Гранти від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»: Навчання з ефективних комунікацій та Розробка комунікаційних стратегій для громад

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» шукає організації для реалізації грантових проєктів, спрямованих на підвищення ефективності комунікацій органів місцевого самоврядування через:

  • Навчання з ефективних комунікацій
  • Розроблення комунікаційних стратегій

Ці конкурси спрямовані на залучення заявок від організацій громадянського суспільства, для реалізації активностей в областях-партнерках Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» - Полтавській, Житомирській, Волинській, Рівненській, Одеській, Львівській, Закарпатській областях.

Навчання з ефективних комунікацій (RFA-HOVERLA-014). Цей конкурс має на меті удосконалити комунікацію органів місцевого самоврядування з громадянами, громадянським суспільством та бізнесом шляхом проведення тренінгів з комунікації. Детальніше про грант читайте за посиланням.

Розроблення комунікаційних стратегій (RFA-HOVERLA-013). Цей конкурс має на меті підтримати розробку та впровадження комунікаційних стратегій територіальних громад, щоб вони могли ефективно планувати та комунікувати з цільовими аудиторіями. Підготовка комунікаційних стратегій та здобуття територіальними громадами знань про те, як планувати комунікації, сприятиме розбудові більш прозорого та демократичного місцевого самоврядування. Детальніше про грант читайте за посиланням.

У разі запитань щодо цих грантів, звертайтесь у письмовій формі до відділу грантів Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» на електронну адресу: hoverlagrants@dai.com (у темі необхідно зазначити: Запитання щодо RFA-HOVERLA-013 чи RFA-HOVERLA-014 відповідно), до 29 травня 2023 року.

Щоб отримувати новини щодо цих грантів, заявники повинні зареєструватись за посиланнями:

Заявки на участь у грантах потрібно подати на адресу електронної пошти: hoverlagrants@dai.com не пізніше 17:00 12 червня 2023 року.

Views: 1712
Related news: grant
Read more: