У Вишневі відкрили ще один спортивний майданчик

25 квітня на території школи відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика європейського зразка, подібного йому нема в жодному селі на Любомльщині.

Цей прекрасно обладнаний майданчик став подарунком для школярів та дорослих жителів громади. Тут усі охочі з ранку до ночі можуть безкоштовно займатися та зміцнювати своє здоров’я.

Шкільна родина разом із Вишнівським сільським головою Віктором Сущиком радо зустріли народного депутата України Ігоря Гузя і його команду, підприємців, які допомогли облаштувати майданчик.

«Дітей потрібно забезпечити не лише якісним навчанням у школі, а й заохотити їх до спорту. Вони – наше майбутнє. Кожен має бути здоровим та освіченим. Обіцяю, що у Вишнівській об’єднаній громаді підтримуватимемо спортивний розвиток та готуватимемо майбутніх чемпіонів, – звернувся до присутніх очільник громади, кандидат на голову Вишнівської ОТГ Віктор Сущик.

Дякую підприємцям Віктору Козлу та Володимиру Штангрет, які відгукнулися і допомогли за зниженими цінами викласти майданчик бруківкою».

Ще до офіційного відкриття і дорослі, і малі облюбували майданчик. У будь-яку пору доби тут завжди людно.

«Дуже рада, що в нашому селі з’явилася можливість безкоштовно займатися на тренажерах, розвивати різні групи м’язів. Тут дуже зручно, бо недалеко від дому і не треба їхати у Любомль у професійний спортзал. Батьки теж спокійні за наше життя», – поділилася враженнями одинадцятикласниця Світлана Сахарук.

«Вдячний нашому сільському голові Віктору Сущику та місцевим підприємцям, особливо Віктору Козлу, які дійсно піклуються за наше здоров’я та дозвілля. Тепер молодь не сидить біля магазинів із пивом у руках, а має можливість займатися спортом та ганяти футбол на сучасних майданчиках», – додав Іван Драган, учень 11-го класу.

У Вишнівській громаді дбають і про благоустрій місцевих жителів, і про здорове дозвілля молоді.

Область:

Волинська область

Джерело:

«Район»

Поділитися новиною:

Читайте також:

28 березня 2024

Громадам важливо розуміти правові підстави залучення волонтерів

Громадам важливо розуміти правові підстави...

Програма U-LEAD організувала для посадових осіб ОМС інформаційну сесію, присвячену особливостям залучення волонтерів,...

28 березня 2024

Створення молодіжних рад в територіальних громадах - U-LEAD запрошує до участі у новій програмі

Створення молодіжних рад в територіальних...

«U-LEAD з Європою» запрошує представників громад долучитися до Програми підтримки «Створення молодіжних рад в...

28 березня 2024

Громадам Чернігівщини та Харківщини допоможуть розробити комплексні плани просторового розвитку

Громадам Чернігівщини та Харківщини допоможуть...

Залучення інвестора, збільшення місцевого бюджету, нові робочі місця – громади Чернігівщини та Харківщини розробляють...

28 березня 2024

Як громади вистояли на початку великої війни – дослідження Центру спільних дій

Як громади вистояли на початку великої війни –...

Збереження управлінських команд, що залишилися працювати в критичний момент, – головний фактор стійкості громад. До...