В Золотниках відкрито віддалене робоче місце для фахівців Пенсійного фонду

З метою створення належних умов для обслуговування громадян Золотниківської об’єднаної територіальної громади Теребовлянського району та надання роз’яснень і консультацій з питань пенсійного забезпечення 12 грудня у с. Золотники відкрито віддалене робоче місце для фахівців Теребовлянського об’єднаного управління  Пенсійного фонду України Тернопільської області.

Відповідно до Постанови Пенсійного фонду України №3-1 від 24.02.2017 р., спеціалісти Теребовлянського об`єднаного управління Пенсійного фонду України надаватимуть такі послуги :

1) здійснення прийому замовлень на видачу довідок про розмір пенсії, про перебування на обліку застрахованих осіб, оригіналів трудових книжок;

2) допомога в заповненні та прийом анкети для виготовлення пенсійного посвідчення та видача пенсійних посвідчень;

3) консультації, роз’яснення щодо застосування законодавства про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, пенсійне забезпечення прав та обов’язків платників єдиного соціального внеску та застрахованих осіб;

4) організація прийому документів для проведення попередньої правової оцінки права особи на призначення пенсії, її перерахунок;

5) прийом заяв про надання допомоги у витребуванні документів, необхідних для підтвердження страхового стажу, заробітної плати для призначення (перерахунку) пенсій, інші послуги.

«Пенсійників, представників виконавчої влади й місцевого самоврядування об’єднала спільна мета – наблизити до якомога більшої кількості громадян пенсійні послуги. Відтепер мешканці Золотниківської ОТГ матимуть можливість отримувати пенсійні послуги не відвідуючи районного центру», - зазначив голова Теребовлянської районної державної адміністрації Юрій Ништа під час урочистої події.

«Щиро вдячний керівництву громади, яке забезпечило належні умови для забезпечення доступу людей похилого віку до отримання соціальних послуг Пенсійного фонду України», - додав Юрій Михайлович.

У заході також взяли участь начальник Головного управління Пенсійного фонду в Тернопільській області Ігор Москалик, голова Золотниківської сільської ради Данило Бугай, начальник Теребовлянського об’єднаного управління Людмила Сідляр, заступник начальника Теребовлянського об’єднаного управління Галина Бойко, регіональний спеціаліст компанії  SKL International Олег Білоус.

Нагадаємо, що Золотниківська ОТГ створена як результат добровільного об'єднання 21 села. На території громади проживає 8700 громадян, з них - 2136 пенсіонерів.

 

Область:

Тернопільська область

Громади:

Золотниківська сільська об’єднана територіальна громада Золотниківська територіальна громада

Джерело:

Сайт Тернопільської ОДА

Поділитися новиною:

Читайте також:

29 березня 2024

Внутрішня комунікація в громаді під час війни: важливе своєчасне інформування

Внутрішня комунікація в громаді під час війни:...

Комунікація під час війни — це про безпеку та надання населенню своєчасної інформації. В наш час комунікація є не...

29 березня 2024

Методичні рекомендації ОМС щодо діяльності у сфері національної інфраструктури геопросторових даних

Методичні рекомендації ОМС щодо діяльності у...

Розвиток національної інфраструктури геопросторових даних - важлива складова процесу відновлення громад та...

29 березня 2024

U-LEAD надала семи українським громадам шкільні автобуси

U-LEAD надала семи українським громадам шкільні...

Повномасштабна війна завдала великої шкоди нашим школам та освітній логістиці. Щоб закрити цю потребу, на кошти...

29 березня 2024

Проєктний офіс в громаді: яким він має бути?

Проєктний офіс в громаді: яким він має бути?

Що таке проєктний офіс і навіщо його створювати громаді? Яким він має бути і які функції на нього можна покласти?...