КОНКУРС! Формується команда тренерів з усіх регіонів, які навчатимуть лідерству та місцевому розвитку: відбір кандидатів триває

Українська асоціація районних та обласних рад розпочинає набір учасників до Проекту «Підвищення знань та навичок у сфері лідерства та регіонального розвитку». Це навчання, які націлені підготувати тренерів з тем «Формування лідерських якостей – ініціативність, відповідальність та реалізація мети» і «Регіональний та місцевий розвиток». Ініціатива реалізується за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

Мета Проекту – надати інформацію та навчити її доступно розповсюджувати. За результатами навчань будуть відібрані учасники, що рекомендуватимуться до залучення у проведенні інформаційно-просвітницьких заходів обласними центрам розвитку місцевого самоврядування та іншими зацікавленими сторонами. Також на сайті Асоціації буде створений розділ з портфоліо відібраних тренерів.

Навчання є безкоштовними та триватимуть три дні з кожної окремої теми. Тренінги проводитимуть такі топ-експерти як Василь Куйбіда, професор, Президент Національної академії державного управління, Наталія Алюшина, доцент, Керівник «Консультаційно-тренінгового центру» та інші.

До навчань на тему лідерства запрошуються голови сільських та селищних рад, голови та старости рад ОТГ, голови та депутати районних та обласних рад. Аби бути відібраним до Проекту на цю тему, кандидатам необхідно написати короткий МОТИВАЦІЙНИЙ ЛИСТ та надіслати його до Асоціації.

До навчань на тему регіонального та місцевого розвитку запрошуватимуться голови та депутати районних та обласних рад, а також представники відповідних структурних підрозділів обласних державних адміністрацій.

Найближчі навчання відбудуть в Одесі на тему лідерства з 11 до 13 грудня (заявки з мотиваційним листом приймаються до 29 листопада) та в Харкові на тему регіонального та місцевого розвитку з 20 до 22 грудня (заявки приймаються до 1 грудня).

Крім того, приймаються заявки на навчання, що відбудуться у лютому та на початку березня 2018 року для представників місцевого самоврядування Івано-Франківської, Київської, Харківської (лідерство) та Одеської (регіональний та місцевий розвиток) областей.

По завершенню навчань учасники отримають сертифікати.

Проживання та харчування здійснюється коштом організаторів.

Мотиваційні листи та заявки на участь необхідно надсилати на адресу електронної скриньки Асоціації – uaror@ukr.net.

За довідковою інформацією стосовно Проекту можна звертатися у робочі дні 09.00 до 18.00 за телефоном 044-484-05-19.

20.11.2017 - 15:12 | Переглядів: 18973
КОНКУРС! Формується команда тренерів з усіх регіонів, які навчатимуть лідерству та місцевому розвитку: відбір кандидатів триває

Теги:

анонс навчання

Джерело:

Українська асоціація районних та обласних рад

Поділитися новиною:

Читайте також:

28 березня 2024

Громадам важливо розуміти правові підстави залучення волонтерів

Громадам важливо розуміти правові підстави...

Програма U-LEAD організувала для посадових осіб ОМС інформаційну сесію, присвячену особливостям залучення волонтерів,...

28 березня 2024

Створення молодіжних рад в територіальних громадах - U-LEAD запрошує до участі у новій програмі

Створення молодіжних рад в територіальних...

«U-LEAD з Європою» запрошує представників громад долучитися до Програми підтримки «Створення молодіжних рад в...

28 березня 2024

Громадам Чернігівщини та Харківщини допоможуть розробити комплексні плани просторового розвитку

Громадам Чернігівщини та Харківщини допоможуть...

Залучення інвестора, збільшення місцевого бюджету, нові робочі місця – громади Чернігівщини та Харківщини розробляють...

28 березня 2024

Як громади вистояли на початку великої війни – дослідження Центру спільних дій

Як громади вистояли на початку великої війни –...

Збереження управлінських команд, що залишилися працювати в критичний момент, – головний фактор стійкості громад. До...