Працівники Пенсійного фонду співпрацюють з об’єднаними територіальними громадами Тернопільщини

У Коцюбинській об’єднаній територіальній громаді Гусятинського району Тернопільської області відбулося відкриття віддаленого робочого місця для працівника управління Пенсійного фонду. У заході взяли участь начальник головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Ігор Москалик, начальник Теребовлянського об’єднаного управління Людмила Сідляр та голова Коцюбинської об’єднаної територіальної громади Іван Воробець.

У кабінеті створено комфортні умови для відвідувачів, обладнано робоче місце з вільним доступом і довідковий стіл, де розміщено інформаційні  матеріали з питань діяльності Пенсійного фонду, спеціаліст управління забезпечений необхідним обладнанням, комп'ютерною технікою.

Ігор Москалик наголосив, що метою тісної співпраці з територіальною громадою є покращення якості обслуговування громадян. Пенсіонери, страхувальники та застраховані особи зможуть отримати консультації з усіх питань, що належать до компетенції Пенсійного фонду, зокрема щодо порядку призначення, перерахунку та виплати пенсій, роз’яснення норм чинного законодавства у сфері пенсійного забезпечення, не відвідуючи при цьому управління Фонду.

Тернопільська область займає перше місце в Україні по кількості об’єднаних територіальних громадах. В області створено 39 таких громад, з яких у п’яти створені робочі місця для працівників Фонду.

Коцюбинська територіальна громада створена в результаті добровільного об’єднання трьох сіл. На території громади проживає понад 2 тисячі громадян,  з них 633 пенсіонери.

Область:

Тернопільська область

Громади:

Коцюбинська сільська об’єднана територіальна громада

Джерело:

Сайт Тернопільської ОДА

Поділитися новиною:

Читайте також:

28 березня 2024

Громадам важливо розуміти правові підстави залучення волонтерів

Громадам важливо розуміти правові підстави...

Програма U-LEAD організувала для посадових осіб ОМС інформаційну сесію, присвячену особливостям залучення волонтерів,...

28 березня 2024

Створення молодіжних рад в територіальних громадах - U-LEAD запрошує до участі у новій програмі

Створення молодіжних рад в територіальних...

«U-LEAD з Європою» запрошує представників громад долучитися до Програми підтримки «Створення молодіжних рад в...

28 березня 2024

Громадам Чернігівщини та Харківщини допоможуть розробити комплексні плани просторового розвитку

Громадам Чернігівщини та Харківщини допоможуть...

Залучення інвестора, збільшення місцевого бюджету, нові робочі місця – громади Чернігівщини та Харківщини розробляють...

28 березня 2024

Як громади вистояли на початку великої війни – дослідження Центру спільних дій

Як громади вистояли на початку великої війни –...

Збереження управлінських команд, що залишилися працювати в критичний момент, – головний фактор стійкості громад. До...