Прес-анонс! 26 квітня - офіційне відкриття Вінницького центру розвитку місцевого самоврядування

26 квітня  об 11.00 у Вінниці відбудеться урочисте відкриття, одного з перших в Україні -  Вінницького  Відокремленого підрозділу Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» , який створено за підтримки Програми « U-LEAD з Європою» у партнерстві  з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Проект U-LEAD – це  Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку, яка підтримується Європейським Союзом і виконується через Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Шведське агентство з питань  міжнародного співробітництва і розвитку (Sida).

 «U-LEAD з Європою»  має на меті створення багаторівневої системи управління, що реагуватиме на потреби громадян та сприятиме досконалому впровадженню децентралізації на місцевому рівні через експертну допомогу Центрів розвитку місцевого самоврядування, яких має бути  24 по всій Україні.

На церемонію урочистого відкриття  Центру запрошені представники Програми «U-LEAD з Європою», керівники Вінницької обласної Ради та Віницької облдержадміністрації, директори департаментів та управлінь з різних напрямків виконавчої влади Вінниччини, представники об’єднаних територіальних громад, експерти, громадськість.

Під час відкриття  офісу Центру відбудеться прес-брифінг за участі керівництва «Центру розвитку місцевого самоврядування», партнерів Програми « U-LEAD з Європою», представників влади,  на якому  будуть висвітлені:  мета створення, програма діяльності та завдання, що стоять перед Центром, як  головним експертним  комунікатором для підтримки реформи місцевого самоврядування у тісній співпраці  з Мінрегіоном та органами місцевої влади.

За програмою заходу, відразу після прес-брифінгу буде проведено круглий стіл з питань впровадження реформи з децентралізації на Вінниччині «Реформа на часі». Під час круглого столу спікери та експерти  ознайомлять присутніх із здобутками реформи, визначать перспективи та першочергові завдання для успішного розвитку місцевого самоврядування, а також дадуть відповіді  на запитання за напрямком – децентралізація.

Початок заходу 26 квітня об 11-й годині, адреса – м.Вінниця, вул. Театральна,20, 1-й поверх. Запрошуємо завітати на відкриття Вінницького «Центру розвитку місцевого самоврядування»  та висвітлити подію у ЗМІ.

Телефон для контактів: 093 254 96 85

24.04.2017 - 19:01 | Переглядів: 11283
Прес-анонс! 26 квітня - офіційне відкриття Вінницького центру розвитку місцевого самоврядування

Теги:

ULEAD анонс

Область:

Вінницька область

Джерело:

Програма «U-LEAD з Європою»

Поділитися новиною:

Читайте також:

29 березня 2024

U-LEAD надала семи українським громадам шкільні автобуси

U-LEAD надала семи українським громадам шкільні...

Повномасштабна війна завдала великої шкоди нашим школам та освітній логістиці. Щоб закрити цю потребу, на кошти...

29 березня 2024

Проєктний офіс в громаді: яким він має бути?

Проєктний офіс в громаді: яким він має бути?

Що таке проєктний офіс і навіщо його створювати громаді? Яким він має бути і які функції на нього можна покласти?...

29 березня 2024

У Вижницькій громаді модернізують систему водопостачання за допомогою Програми USAID DOBRE

У Вижницькій громаді модернізують систему...

Система централізованого водопостачання у Вижниці Чернівецької області була побудована майже півстоліття тому. За цей...

29 березня 2024

Стартує новий напрям з підтримки реформи професійної освіти в Україні у межах Швейцарсько-українського проєкту DECIDE

Стартує новий напрям з підтримки реформи...

  Швейцарсько-український проєкт DECIDE у партнерстві з Міністерством освіти і науки України запускає новий...