Новообраних сільських старост Тячівської об’єднаної громади представили у міській раді

21 лютого у Тячівській міській об’єднаній територіальній громаді пройшли вибори старост у селах Руське Поле, Тячівка, Лази та Округла. За результатами виборів старостою Руського Поля став В.В. Мірявець, Тячівки – І.Ф. Молнар, Лазів та Округлої – В.В. Ключкей.

З приводу цього у Тячівській міській раді цього тижня відбулося представлення новообраних старост сіл об’єднаної громади.  Крім мерії старост також представляли у населених пунктах, де вони безпосередньо працюватимуть, йдеться на сайті Тячівської громади.

Найперше голова громади привітав старост із новими посадами та висловив сподівання на подальше порозуміння і плідну співпрацю заради процвітання громади.
 
–  Щоб рухатись вперед, в першу чергу від вас чекаю пропозицій з визначеними нагальними проблема населених пунктів, аби вже спільно їх вирішувати, – звернувся до старост Іван Ковач. – Звичайно за рік всі проблеми сіл нашої громади вирішити не вдасться, це просто не можливо, бо їх за роки назбиралось дуже багато. Проте спільними зусиллями ми будемо наполегливо працювати,  щоб покращити життєдіяльність мешканців об’єднаної громади, – додав він.

Також Іван Іванович наголосив, що на старост покладена важлива робота, буде багато організаційних моментів, але в короткий термін потрібно визначити першочергові завдання і почати працювати.

Ця зустріч була оглядовою, офіційно ж старост представлятимуть на найближчій сесії Тячівської міської ради, де новообрані посадовці складуть присягу. 

Область:

Закарпатська область

Джерело:

Сайт «Тячів»

Поділитися новиною:

Читайте також:

28 березня 2024

Громадам важливо розуміти правові підстави залучення волонтерів

Громадам важливо розуміти правові підстави...

Програма U-LEAD організувала для посадових осіб ОМС інформаційну сесію, присвячену особливостям залучення волонтерів,...

28 березня 2024

Створення молодіжних рад в територіальних громадах - U-LEAD запрошує до участі у новій програмі

Створення молодіжних рад в територіальних...

«U-LEAD з Європою» запрошує представників громад долучитися до Програми підтримки «Створення молодіжних рад в...

28 березня 2024

Громадам Чернігівщини та Харківщини допоможуть розробити комплексні плани просторового розвитку

Громадам Чернігівщини та Харківщини допоможуть...

Залучення інвестора, збільшення місцевого бюджету, нові робочі місця – громади Чернігівщини та Харківщини розробляють...

28 березня 2024

Як громади вистояли на початку великої війни – дослідження Центру спільних дій

Як громади вистояли на початку великої війни –...

Збереження управлінських команд, що залишилися працювати в критичний момент, – головний фактор стійкості громад. До...