Прес-анонс! 26 квітня - офіційне відкриття Вінницького центру розвитку місцевого самоврядування

26 квітня  об 11.00 у Вінниці відбудеться урочисте відкриття, одного з перших в Україні -  Вінницького  Відокремленого підрозділу Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» , який створено за підтримки Програми « U-LEAD з Європою» у партнерстві  з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Проект U-LEAD – це  Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку, яка підтримується Європейським Союзом і виконується через Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Шведське агентство з питань  міжнародного співробітництва і розвитку (Sida).

 «U-LEAD з Європою»  має на меті створення багаторівневої системи управління, що реагуватиме на потреби громадян та сприятиме досконалому впровадженню децентралізації на місцевому рівні через експертну допомогу Центрів розвитку місцевого самоврядування, яких має бути  24 по всій Україні.

На церемонію урочистого відкриття  Центру запрошені представники Програми «U-LEAD з Європою», керівники Вінницької обласної Ради та Віницької облдержадміністрації, директори департаментів та управлінь з різних напрямків виконавчої влади Вінниччини, представники об’єднаних територіальних громад, експерти, громадськість.

Під час відкриття  офісу Центру відбудеться прес-брифінг за участі керівництва «Центру розвитку місцевого самоврядування», партнерів Програми « U-LEAD з Європою», представників влади,  на якому  будуть висвітлені:  мета створення, програма діяльності та завдання, що стоять перед Центром, як  головним експертним  комунікатором для підтримки реформи місцевого самоврядування у тісній співпраці  з Мінрегіоном та органами місцевої влади.

За програмою заходу, відразу після прес-брифінгу буде проведено круглий стіл з питань впровадження реформи з децентралізації на Вінниччині «Реформа на часі». Під час круглого столу спікери та експерти  ознайомлять присутніх із здобутками реформи, визначать перспективи та першочергові завдання для успішного розвитку місцевого самоврядування, а також дадуть відповіді  на запитання за напрямком – децентралізація.

Початок заходу 26 квітня об 11-й годині, адреса – м.Вінниця, вул. Театральна,20, 1-й поверх. Запрошуємо завітати на відкриття Вінницького «Центру розвитку місцевого самоврядування»  та висвітлити подію у ЗМІ.

Телефон для контактів: 093 254 96 85

24.04.2017 - 19:01 | Views: 11281
Прес-анонс! 26 квітня - офіційне відкриття Вінницького центру розвитку місцевого самоврядування

Tags:

ULEAD announcement

Область:

Вінницька область

Source:

Програма «U-LEAD з Європою»

Share the news:

Read more:

28 March 2024

Громадам важливо розуміти правові підстави залучення волонтерів

Громадам важливо розуміти правові підстави...

Програма U-LEAD організувала для посадових осіб ОМС інформаційну сесію, присвячену особливостям залучення волонтерів,...

28 March 2024

Створення молодіжних рад в територіальних громадах - U-LEAD запрошує до участі у новій програмі

Створення молодіжних рад в територіальних...

«U-LEAD з Європою» запрошує представників громад долучитися до Програми підтримки «Створення молодіжних рад в...

28 March 2024

Громадам Чернігівщини та Харківщини допоможуть розробити комплексні плани просторового розвитку

Громадам Чернігівщини та Харківщини допоможуть...

Залучення інвестора, збільшення місцевого бюджету, нові робочі місця – громади Чернігівщини та Харківщини розробляють...

28 March 2024

Як громади вистояли на початку великої війни – дослідження Центру спільних дій

Як громади вистояли на початку великої війни –...

Збереження управлінських команд, що залишилися працювати в критичний момент, – головний фактор стійкості громад. До...