Новопсковська об’єднана територіальна громада провела перші дослідження

18 березня 2016 року в Новопсковській об’єднаній територіальній громаді відбудеться друге засідання Комітету зі стратегічного планування за участі посадовців місцевого самоврядування, представників Новопсковської районної державної адміністрації, районного центру зайнятості, податкової служби, бізнесу та громадськості. На засіданні будуть розглянуті перші результати досліджень в рамках стратегічного планування, а саме:

1) Профіль Новопсковської об’єднаної територіальної громади
2) Звіт за результатами опитування думки підприємців.

Безперечно дані дослідження включили в себе території двох колишніх органів місцевого самоврядування - Новопсковської селищної та Осинівської сільської рад, які об’єдналися та створили Новопсковську селищну об’єднану територіальну громаду. Тому, дані дослідження є досить важливими при розробці Стратегії розвитку Новопсковської селищної об’єднаної територіальної громади і дозволяють проінвентаризувати нові можливості та ресурси громади, які стануть основою розробки Стратегії.

Поглиблений Профіль Новопсковської об’єднаної територіальної громади надасть можливості виявити негативні та позитивні тенденції розвитку громади на довгострокову перспективу. Результати опитування є також елементом процесу стратегічного планування економічного розвитку з залученням громади, який визначає економічне майбутнє об’єднаної територіальної громади. Метою опитування стало отримання корисної та достовірної інформації для членів Комітету стратегічного планування економічного розвитку стосовно думки тих, хто здійснює інвестиції та створює робочі місця у Новопсковській об’єднаній територіальній громаді.

 Серед питань анкети результати опитування стосовно історії та статусу підприємства, характеру бізнесу, робочої сили та персоналу, інформації про розміщення підприємства, послуг, що надаються органами влади, та стосунки з ними, а також загальна думка про об’єднану громаду як середовище для ведення бізнесу. 

Область:

Луганська область

Source:

Офіс реформ

Share the news:

Read more:

28 March 2024

Вишнівецька громада отримала сучасний ренгентографічний комплекс від Програми USAID DOBRE

Вишнівецька громада отримала сучасний...

Вишнівецька громада на Тернопільщині отримала цифровий ренгентографічний комплекс – таку допомогу їй надала Програма...

28 March 2024

Результати 5-го щорічного моніторингу 25 ЦНАП: інституційна динаміка та виклики сталого розвитку

Результати 5-го щорічного моніторингу 25 ЦНАП:...

Під час конференції шведсько-українського проєкту PROSTO “Підтримка доступності послуг в Україні” були представлені...

27 March 2024

Як українським громадам взяти участь в програмі Interreg Europe: процедури та дедлайни

Як українським громадам взяти участь в програмі...

20-21 березня 2024 року відбулася конференція, організована Interreg Europe, під назвою “Europe, Let`s cooperate!”....